Posted on Leave a comment

Gratis bomen voor voedselbossen

Dit najaar heeft het Food Forest Institute grote plannen. Met een hele boel enthousiaste partners zijn we bezig met de organisatie van The Biggest Tree Plant. Wat het precies is kunnen we nu nog niet zeggen, al kan de naam wel al het een en ander doen vermoeden.

Tijdens ‘The Biggest Tree Plant’ zullen er hoe dan ook bomen geplant worden, dit is zeker. Voor deze actie zijn we op zoek naar grondeigenaars die minstens 500 vierkante meter open grond bezitten met weinig tot geen bomen, om hier minstens 100 bomen op te zetten (eventueel vanaf 50 ook mogelijk). In kader van deze actie zullen we deze gratis weggeven, als zijn er hier enkele voorwaarden aan verbonden.

Heb je zelf een boeiend voedselbos-project in België? Neem dan enkele foto’s van je terrein, neem je toetsenbord of smartphone bij de hand en vul het volgend formulier in. Wie weet behoor jij tot één van de gelukkigen. Good Luck!

Leave a Reply